lördag 31 mars 2012

V I T A M I N K I C K !

31 mars
Eftersom jag inte kan äta något så värst nu för tiden så försöker jag i alla fall dricka en ordentlig vitaminkick varje morgon, jag har varierat kombinationerna lite men den här versionen är i alla fall den vinnande alla kategorier.

31 mars
1. hallon. 2. banan. 3. kiwi. 4. ingefära. 5. linfröolja (1 msk). 6. apelsinjuice.

31 mars
MIXA!

31 mars
Häll upp i ett glas och bara känn hur energidepåerna fylls på.

söndag 25 mars 2012

2 5 M A R S

23 mars

K Karaoke på Odenplan är ett riktigt höjdarställe där man i slutet sällskap hyr ett rum och sjunger sönder lungorna vilket jag och några vänner gjorde igår. Jag som aldrig brukar ställa upp på att sjunga hade igår riktigt svårt att släppa ifrån mig micken. Jag ville sjunga hela tiden!

I övrigt har jag ätit en av mina paradrätter som ni ser på bilden ovan (rödbetor i ugn med smält veganost, lite honung från ekerö, ekologiska valnötter och persilja). Jag har använt mitt internet till att se hela Top Model Sverige och Project Runway, vandrat i naturreservatet och skurat min balkong ren från mögel med en vän.

Hade inte den vidriga lördagsnatten existerat så hade helgen varit helt ok. Jag undrar när jag ska kunna gå ut i Stockholm igen utan att känna mig totalt förödmjukad.

fredag 23 mars 2012

2 3 M A R S

23 mars

23 mars

23 mars

Första fredagen jag spenderar i lägenheten mol allena. Jag har äntligen fått internet och mina födelsedagspresenter som jag fått under veckan livar upp och fyller ut det som hade kunnat kännas som ett tomrum. Tavlan är en second hand-present från systra mi, hermelinen är min present till mig som även den bodde i en second hand-butik tidigare, sängkläderna kommer från mina kära föräldrar. Kvällen kommer att spenderas vid arbetsbordet där jag har några roliga syprojekt på gång och framför alla playkanaler som finns.

söndag 18 mars 2012

1 8 M A R S

Min helg har innehållit så oerhört många fina grejer; kvartsfinaler, ölhäng, fyndande på second hand, födelsedagsfirande med syskon, pizza, vin, morotskaka, på spåret-spelet, party-alias, löprunda, lyxiga vitaminkicksdrinkar, surdegsbröd med hemmagjorda tapenade-röror, kaffe...
Helgen hade varit helt perfekt om det inte hade varit så att saknaden nästan är mig övermäktig.

lördag 10 mars 2012

1 0 M A R S

Det är du och jag nu rådjuret...

Rådjur

torsdag 8 mars 2012

8 M A R S

Har utan tvekan haft en asjobbig vecka, känner liksom ingen ork till någonting och ångesten ligger som en sten i bröstet (ibland huserar även kackerlackorna och borrmaskinerna där). Borde peppa kvinnodagen som typ är den mest peppiga dagen på året då en samlar kraft för kamp resten av året. Kanske får jag lite kraft av Bangfesten ikväll. Skulle sannerligen behöva det.

tisdag 6 mars 2012

S O F F A N

Projekt: Hitta hem

Äntligen, för första gången på fem år så har jag en soffa. En alldeles egen liten soffa som går att fylla med massvis av fina kuddar och plädar. Just lägenheten ser ut som ett enda kaos med ouppackade kartonger och halvfärdiga garderober men i ärlighetens namn så orkar jag inte stressa med att fixa allt. I sinom tid tänker jag. Tids nog orkar jag skruva ihop garderoben, tids nog orkar jag hänga upp saker på väggarna, tids nog orkar jag sätta ihop stereoanläggningen, tids nog orkar jag åka på loppis och köpa alla möbler jag behöver. Men det jag behöver nu, är ingenting mindre än mängder med umgänge. Säga vad man vill om att bygga bo, kul är det men inte är det något vidare socialt.