söndag 23 oktober 2011

s y s k o n d e j t

Syskondejt när den är som bäst. Lyxmiddag på Indian garden som gjorde oss alldeles matta och mätta. Hockey på hovet där LHF kammade hem vinsten. Hela bortasektorn var som ett litet miniluleå. Kvällen fortsatte sedan i brors hem där jag förlorade i Ticket to ride.



lördag 22 oktober 2011

f r e s h e s t k l u b b e n

freshest klubb på kulturhuset hade verkligen gjort ett lyft från första gången och det säger jag inte bara för att jag hade vänner som uppträdde. karin och wågis som gjorde en fin version av take on me och mixtapes som gav mig gråtkänslor genom att spela worried shoes. kakan spelade grym musik och dansgolvet var fyllt av fantastiska dansande människor.

tisdag 18 oktober 2011

f r i s k h e t ö n s k a s

sitter och försöker skriva hemtenta men temperaturen i kroppen känns lite för hög för att jag ska orka. längtar tills jag kan skala bort två delar i mitt liv som jag gärna skulle använda till andra aktiviteter just nu. vänskap mat och träning till exempel. friskhet till exempel.

söndag 16 oktober 2011

e n h e l g

Igår: värk i rygg som sökte sig upp i huvudet, kräkningar och en trötthet som aldrig tog slut. Var vaken högst 3 timmar under hela dagen. De enda ord jag sagt var typ "Jag sover" och "Nej!" när finot försökte få mig att äta någonting.

Idag: vaknade upp ur migrändöden med hjälp av vind, blåst, kärlek och kaffe. Lånat böcker, köpt en mössa, försöker skriva en tenta, kollar tågbiljetter till Jämtland och ansöker om kurser jag redan gått för att få slöjda lite till.

torsdag 13 oktober 2011

k ä r l e k

Hade igår en föreläsning om barndans och känner idag hur oerhört värt det är att plugga kvällstid trots jobb och ingen fritid alls. Att ständigt utmana och stötta i skapandeprocesser är en lyx få förunnat att få jobba med. Och att sedan på helgerna få umgås med helt fantastiska människor. Kärlek.