lördag 18 augusti 2012

måndag 13 augusti 2012

MYSFAKTOR

TV FÅTÖLJ
Några av nyheterna i lägenheten är att jag nu har en tv som är större än datorskärmen, jag har ännu inte fått igång digital-tv men när jag väl lyckats med detta är bekvämligheten total. Ökad bekvämlighet ger även denna nya fåtölj som jag hittade på Erikshjälpen i lördags.

MUSIKMÖBELN

Musikmöbel Musikmöbel

Mina kära föräldrar har varit här i veckan. Med sig från Tornedalen hade de denna möbel som ursprungligen fungerat som tv-möbel men som morfar senare satt in en hylla i. Jag såg direkt att det gick att använda denna möbel för min stereoanläggning och min musik. Helt perfekt. Jag är oerhört nöjd med lösningen. Mycket annat har också förändrats här sedan mina föräldrar rullade in i tisdags kväll tills nu när de åkte för någon timme sedan. Det får ni se senare.

söndag 12 augusti 2012

måndag 6 augusti 2012

STOCKHOLM MUSIC AND ARTS

Stockholm Music And Arts: Marianne Faithfull Stockholm Music And Arts: Patti Smith Stockholm Music And Arts: Patti Smith Stockholm Music And Arts: Tinariwen Stockholm Music And Arts: Buffy Sainte-Marie Förutom Stoppa EDL-demonstrationen och Pride-verksamhet(Pridehouse-besök, Anarchopride och Marching for those who can´t) spenderades denna helg på Stockholm Music And Arts. Att stå längst fram med Patti Smith och befinna sig i Antony & The Johnsons värld för ett tag var helt fantastiskt. Jag blev tagen och överraskad över Lalehs storslagenhet på scen och Björk var så magnifik att det knappt finns ord. Basen övertog hela ens kropp, blixtburar som blixtrade i takt med musiken och när hon dedikerade en låt till Eyjafjallajökull visades lava på skärmarna och hela scenen lystes upp med massiv pyroteknik. Maxat ut till tänderna och helt underbart. Önskar att jag hade foton på Björk och Antony men de ville inte att en skulle fotografera och då får en väl respektera deras önskemål.

JÄMTLANDSTRIANGELN

jämtlandstriangeln jämtlandstriangeln jämtlandstriangeln jämtlandstriangeln jämtlandstriangeln jämtlandstriangeln jämtlandstriangeln 

 I Juli begav sig jag och min farbror ut på äventyr i de jämtländska fjällen. På tre dagar avverkade vi 5,1 mil. Från Storulvån till Sylarna till Blåhammaren till Storulvån.

JAGUARER

parken zoo parken zoo parken zoo 

 I början av sommaren besökte jag och syskon Parken Zoo. De har fått in tre jaguarer och vi häpnades och imponerades av dessa remarkabla djur.